Familie de Jong gaat strijden tijdens de Roparun!
dinsdag 14 april 2009 - 08:25

Leven toevoegen aan dagen, waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

Dit is het motto van de Roparun, een hardloopwedstrijd van Parijs naar Rotterdam. Het doel van deze run is zoveel mogelijk geld binnen halen voor de zorg van mensen met kanker. Wij,  Annie, Harry en Angela de Jong nemen dit jaar ook deel aan deze zware tocht. Annie zal als loper strijden en Harry en Angela zullen haar als fietsers bijstaan.

Deze tocht zal gelopen worden ter nagedachtenis aan mijn zus Ria, die na een zwaar ziektebed op 53 jarige leeftijd overleden is aan kanker. Ria’s Runningteam bestaat uit familieleden en vrienden, wij gaan met zijn allen strijden in naam van Ria. Daarbij hebben we als doel zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen. 30 Mei zullen wij van start gaan om op 1 juni op de Coolsingel te finishen. U kunt hier ons team komen steunen!

U kunt ons natuurlijk ook steunen door middel van een kleine bijdrage!?  Op dit moment hebben we een kaas-actie. U kunt een kilo kaas kopen voor €10, De opbrengst is voor ons Roparun team.

Daarnaast is het altijd mogelijk een kleine bijdrage te doneren. Wij rekenen op uw steun om deze run tot een succes te maken!

Mail uw bestelling met naam en adres voor 22 april naar het onderstaande mailadres. Vanaf 3 mei zullen de kazen bij u thuis worden bezorgd.

Groetjes,

Annie Jong