Kampioenswedstrijd Dongen 3
woensdag 6 mei 2009 - 13:39

Beste belangstellenden,

Komende zondag 10 mei a.s. speelt Dongen 3 haar laatste uitwedstrijd tegen SSW 2 in Dordrecht. Na een bewogen seizoen kan het kampioenschap binnen gehaald worden en hiervoor moet er gewonnen worden. Op dit moment bekleed Dongen 3 de 2e plaats met 2 punten achterstand op koploper PCP 3.

Zoals iedereen inmiddels weet, heeft de KNVB de eerder verloren wedstrijd (3-0) tegen SSW 2 ongeldig verklaard. Na onderzoek is gebleken dat SSW onrechtmatige spelers heeft opgesteld, waardoor Dongen 3 een nieuwe kans op de titel heeft gekregen.

Langs deze weg willen wij namens de spelers een beroep doen op alle selectieleden, Dongenleden, vrienden en familie om ons Dongen 3 te komen aanmoedigen, zodat bij positief resultaat een mooi feest gevierd kan gaan worden. Hiervoor moet natuurlijk zeker gewonnen worden, maar met ieders support moet dat zeker een zet in de goede richting zijn.

Wij rekenen op ieders betrokkenheid en zien jullie graag langs de lijn.

Met vriendelijke groet,
Trainer Dongen 3
Marc Oomens

P.s. Er wordt nog bekeken voor een bus naar Dordrecht, dus hier kun je donderdagavond bij leider Robbert Beex naar informeren.