Leiders Dongen 1 en Dongen 2 nemen afscheid
maandag 18 mei 2009 - 08:40

Frank van Heteren en Erwin van Dongen nemen allebei afscheid als leider van VV Dongen. Frank is 4 jaar leider geweest van Dongen 1 en Erwin is 5 jaar leider van Dongen 2 geweest. Beide leiders hebben deze jaren met volle overtuiging en enthousiasme de selectie gediend. Zaken regelen voor de wedstrijden, teambuilding, spelers waar nodig opvangen en scherp krijgen en zorg dragen dat de trainers zich alleen met voetbal bezig konden houden waren belangrijke taken met als gevolg zeer goede resultaten van beide teams. Dit is een groot compliment waard. Het is een grote aderlating voor de vereniging dat leiders van een dusdanig niveau ermee stoppen. Natuurlijk wordt hun beslissing gerespecteerd en nemen ze gelukkig alleen maar afscheid als leider en niet als Dongen lid. Tijd voor andere dingen en op zondag gewoon eens als supporter langs de lijn. Nogmaals bedankt en geniet van jullie vrije tijd.