Brabers beach toernooi geweldige afsluiting seizoen
dinsdag 16 juni 2009 - 12:59

Brabers beach volleybal toernooi geweldige afsluiting seizoen VV Dongen

Afgelopen weekend organiseerde voetbal vereniging Dongen haar jaarlijkse Brabers beach volleybal toernooi.

Alle ingrediŽnten voor een prachtig evenement waren aanwezig. Zaterdag volop zon en ondanks de regenachtige zondag was de sfeer wederom geweldig.

Er hadden zich maar liefst 24 teams ingeschreven en het was alweer het 13-de jaar op rij dat het evenement plaats vond. Het toernooi begon zaterdagochtend aansluitend met een geweldige feestavond voor alle leden en eindigde zondag in de namiddag. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Jank Ďm erover.

Het was wederom een gezellig weekend dat volgend jaar zeer zeker weer op de agenda staat. De evenementen commissie bedankt Brabers Bestratingen die dit toernooi wederom mede mogelijk gemaakt heeft.