Geslaagd ouder kind toernooi F-M
vrijdag 19 juni 2009 - 14:11

Afgelopen zaterdag is onder een stralende zon en op een gezellig sportpark "De Biezen" het seizoen voor de F en M jeugd afgesloten. De voetballertjes speelden met hun vader / moeder of andere begeleider een minitoernooitje op het kunstgras.
Elk elftal bestond uit 4 of 5 setjes ouder / kind welke willekeurig waren samengesteld. De opkomst was super. Om 13.00uur klonk het eerste fluitsignaal en rond 15.30uur het laatste.  Iedereen heeft 2 wedstrijden kunnen spelen, en de beste 2 elftallen besliste het toernooi door penalties.
Mede door de combinatie met het beachvolleybal en het goeie weer hebben ouders, kinderen en toeschouwers zich rijkelijk vermaakt.
Natuurlijk willen we onze scheidsrechters Jan Smits, Piet Ackermans, Luke van Overbeek en Kjel Voskuil hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Door de vele leuke reacties zal het evenement zeker volgend jaar herhaald worden.