Sarto B1 - Dongen B1
zondag 22 januari 2006 - 13:39

Een stevige pot voetbal

Zaterdag stond de topper tegen Sarto op het programma. Helaas moesten we enkele basisspelers missen. Ondanks dit gegeven hadden we een gevleugelde start. Een verre uittrap van Sikti belandde in 1 keer bij Daan die alleen voor de keeper van Sarto kwam. stand 0-1. Sarto herstelde zich door gedreven voetbal. 1-1. Een mokerslag was de de tweede goal en het uitvallen van Rob door een hoofdblessure. De scheids zag een handsbal over het hoofd en Rob viel uit met een bult op zijn wenkbrauw, waar hij mee in Guiness Book of Records kon komen. Daarna zakten we in. De derde goal viel nog in de eerste helft.

We gingen rusten met 3-1. We kwamen goed terug in de tweede helft. We speelden 1 op 1 en zetten alles op de aanval.  De verdediging van Sarto bleef goed overeind. De vierde goal viel uit een counter.
Eindstand 4-1.

Ondanks de nederlaag een duidelijke verbetering ten opzichte van de thuiswedstrijd. Er was werklust en een goede inzet en de schade bleef beperkt.

We kunnen de rest van het seizoen met vertrouwen tegemoet zien.

Paul Vissers (C1)en Donald Spanbroek (B2): nog bedankt vor jullie inzet!

door: Ben van den Broek