Loting KNVB-beker 2010-2011
donderdag 1 juli 2010 - 19:33

Op het KNVB Sportcentrum is donderdag 1 juli geloot voor de eerste, tweede en derde ronde van het KNVB bekertoernooi 2010/'11. Heinrich Welling, competitieplanner van de KNVB, en AGOVV-speler René Bot koppelden de deelnemende clubs aan elkaar.

Namens v.v. Dongen waren Voorzitter Chris van der Waarden, Voorzitter jeugd John Schipper en wedstrijdsecretaris Jan Laurijsen aanwezig om deze loting te aanschouwen.

Dongen is voor de 1e bekerronde vrijgesteld en moet in de 2e ronde op zaterdag 25 augustus aantreden in Rijnsburg tegen Topklasser Rijnsburgse boys. De winnaar van dit duel speelt vervolgens op 21, 22 of 23 september thuis in de 3e ronde tegen de winnaar van Deurne - Barendrecht.

Een compleet overzicht van de resulten van de loting vind u in de bijlagen bij dit artikel.

Voor een artikel van deze loting op voetbal.nl klik HIER