Beach Volleybal Tournament 2010
maandag 5 juli 2010 - 21:38

Het was stralend weer, de velden lagen er weer mooi bij en we hadden een record aantal aan inschrijvingen.

Maar liefst 28 teams hebben er voor gezorgd dat ook het Beach Volleybal Tournament 2010 weer geslaagd was. Vanaf zaterdagochtend tot zondagmiddag werd er fanatiek gestreden om de felbegeerde finale te bereiken. Deze werd uiteindelijk gespeeld door Gnoegnoe tegen het Dream Team. Gnoegnoe kwam naar bloed, zweet en tranen als winnaar uit de bus.

We willen graag Brabers Bestratingen hartelijk danken voor het geleverde zand, SNS Bank voor de gesponsorde volleyballen, Floris 'Hand, de meiden achter de bar, de mannen van de keuken en alle andere vrijwilligers!! Iedereen super bedankt voor al weer de 14de edite van dit toernooi.

Met sportieve groet,
De Evenementencommissie van VV Dongen