Piet Laurijsen eerste seizoenkaarthouder VV Dongen
woensdag 7 juli 2010 - 16:55

Vorige week ontving de heer Piet Laurijsen uit handen van Angela Jansens, secretaris van VV Dongen, de eerste seizoenkaart ooit voor het nieuwe seizoen van VV Dongen. De heer Laurijsen is een fervent bezoeker van Sportpark De Biezen en daarom leek het zijn kinderen een goed idee hem met Vaderdag te verrassen met een seizoenkaart. Omdat dit de eerste aanvraag ooit betrof heeft de VV Dongen de seizoenkaart kosteloos aangeboden.
Zoals wellicht bekend komt VV Dongen, na een fantastische en historisch jaar, volgend seizoen uit in de Hoofdklasse. Wilt u ook niets missen en de thuiswedstrijden van ‘de kanaries’ bijwonen? Vraag dan een seizoenkaart aan via info@vvdongen.nl. Een seizoenkaart kost  € 50,00 en is geldig voor 13 competitiewedstrijden (dit betekent een korting van € 15,00 ten opzichte van de losse kaartverkoop). Graag tot ziens in het nieuwe seizoen, met op 14 augustus als voorproefje de Supercup voor amateurs tegen Ijsselmeervogels,  op sportpark De Biezen!