Sportpark de Biezen "GEEN openbaar terrein"
vrijdag 9 juli 2010 - 11:58

In een schrijven van de gemeente Dongen is aan het bestuur van v.v. Dongen mede gedeeld dat het sportpark de Biezen buiten de trainingen en wedstrijddagen om wordt betreden. De grasvelden zijn door de gemeente opnieuw ingezaaid en een rustperiode is noodzakelijk om in het nieuwe seizoen weer over acceptabele speelvelden te kunnen beschikken.

De gemeente zal er extra op toezien en indien nodig optreden indien geconstateerd wordt dat buiten de reguliere openingstijden het sportpark wordt betreden; dit is een gezamelijke verantwoordelijkkheid van zowel de gemeente als de vereniging.

Bestuur v.v. Dongen