Vrijwilligersavond zat 17 juli: OOK VOOR UW PARTNER!!
dinsdag 13 juli 2010 - 17:07

Al weer een voetbaljaar voorbij en wat voor een! Na al die mooie wedstrijden, vergaderingen, trainingen etc. is het tijd weer eens te ontspannen en elkaar bij te praten over het wel en wee van onze club.

Het bestuur nodigt alle vrijwilligers en hun partners dan ook van harte uit voor een gezellige avond op Zaterdag 17 juli a.s. aanvang 19.00 uur Vanwege het geweldig seizoen hebben we deze keer een volledig verzorgde barbecue (verzorgd door keurslager Marco v Strien) en natuurlijk de gehele avond "vrij drinken". Om enigszins de kosten te dekken vragen wij 5,- entree per persoon te voldoen bij binnenkomst.

De avond is voor alle vrijwilligers met hun partners.

Omdat wij graag willen weten hoeveel inschrijvingen we hebben i.v.m. de bestelling van het eten vragen wij u uiterlijk in te schrijven vr donderdag 15 juli d.m.v. een e-mail te sturen naar info@vvdongen.nl  (ook als u niet mee eet zijn de kosten 5,- per persoon)

Leiders en trainers hebben deze uitnodiging ook via mail ontvangen, maar uiteraard geldt deze uitnodiging voor alle vrijwilligers binnen onze vereniging.

Graag tot 17 juli. Wij hopen dan alle vrijwilligers te mogen ontmoeten om op deze manier iedereen te bedanken voor de inzet van het afgelopen seizoen.

Met vriendelijke groet,

V.V. Dongen Hoofdbestuur