Contributie-inning gewijzigd
vrijdag 9 juli 2010 - 11:56

Het afgelopen half jaar is er met name door Berry van Eijk (contributiezaken) en Bouke Derks (ledenadministratie) hard gewerkt om de ledenadministratie te migreren naar een nieuwe applicatie Sportlink. Deze applicatie biedt voor onze vereniging vele voordelen.
Het is een door de KNVB gehoste webapplicatie waarin diverse functionaliteiten centraal zijn ondergebracht:

• Ledenadministratie
  • Contributiezaken
  • Wedstrijdzaken
  • Tuchtzaken

Deze wijziging houdt ook in dat de contributie-inning enige veranderingen met zich mee brengt waar u mogelijk mee geconfronteerd wordt:

1. Er komt een andere omschrijving op de bank-afrekening in het geval van automatische incassering (incasso 3e kw 2010)
  2. De acceptgiro's zullen vergezeld gaan van een factuur
  3. Op deze factuur staat een vervaldatum vermeld, welke gehanteerd zal worden bij de aanmaningen. Dus graag vr deze vervaldatum betalen.

Indien u vragen over de contributie-inning heeft neem dan contact op middels mailadres contributiezaken@vvdongen.nl