Heeft u de CREW al gespot?
woensdag 1 september 2010 - 15:54

Met ingang van het nieuwe seizoen hebben we ondersteuning gerealiseerd voor de taken die onze terreinbeheerder Tinus de Man vol overgave de afgelopen 40 jaar (!) heeft vervuld. Want 'onze' Tinus moet het op 78-jarige leeftijd wat rustiger aan gaan doen.

De teamleden, voor iedereen herkenbaar in een Dongens-blauw shirt/jas met op de rug CREW, gaan u en de kinderen gedurende de hele werkweek en op zaterdagen helpen met al uw vragen: uitgifte van (trainings-)ballen, een beetje lucht erbij of eruit, u kent het wel, hesjes, reserve shirtjes of de bal van het dak. U kunt het zo gek niet bedenken. Vraag het de CREW-leden: Jan Boudewijns, Henk Boudewijns, Bouke Derks, Henk Driessen, René Leenaars, Jan Smits.

We spreken wel met zijn allen af: Tinus de Man niet meer belasten met alle voorkomende gevallen.

Nu vraagt u zich wellicht af, "stopt Tinus" ? Nee hoor, Tinus blijft zijn dingetje doen maar meer op de achtergrond en op zondagen, wanneer het iets rustiger is met thuisspelende senioren.

VERZOEK AAN U: instrueer de spelers/kinderen !

Dank voor uw begrip en hopelijk hebben we Tinus nog lang in ons midden! Tinus, ontzettend bedankt!

Chris van der Waarden