Eerste training Kamelen
zaterdag 4 september 2010 - 22:40

Kamelen Training Verslag 4 september 2010 

De meeste “Kamelen van Dongen” waren zaterdag aanwezig bij de eerste officiële training
van het team. Allemaal sterk gebruinde Kamelen koppen. Waanzinnige lichamen die op en top wedstrijdfit teruggekeerd zijn van de verschillende exotische oorden in Europa en andere delen van de wereld. --- De veteranencompetitie begint met een vriendschappelijke wedstrijd tegen Willem II volgende week 11 september---.
Na een goede inloop sessie (10 minuten) werden verschillende aanvalspatronen beoefend. Zo is de aanval over rechts wat verder uitgediept,(iemand moet daar toch eens succes mee kunnen boeken) en is het positiespel over links aangepast.
De lange ballen zijn opnieuw in het assortiment opgenomen evenals de korte ballen, de strakke ballen, de verkeerde ballen en de toverballen.
Er is goed geschoten op het doel. Steeds harder werd er geschoten. Marcel de Leeuw ontwikkelde een snelheid waarbij Marcel spontaan de zool van de schoen afschoot. Marcel moest helaas het veld vroegtijdig verlaten. Er is ook prima gekopt op het doel.
Door een enkeling is de sprint weer beoefend. Dat was ook de reden waarom Dick iets later van het veld kwam. Een deel van de supporters was alweer van de partij. Zij zagen samen met de anderen een goed debuterende Jeroen, een nieuwe Kameel in de grote karavaan.
Het was aangenaam warm en het veld was prima te bespelen. Moe ,maar voldaan,laafden de Kamelen zich (na een heerlijke douche) aan het Juichende bier.
Gelukkig , zo hoorde men aan de stamtafel, de vakantie is voorbij, we kunnen weer voetballen. Seizoen 2010=2011 is van start gegaan.

Dick Bosch. sept © 2010