Betaalgemak met de VV Dongen Clubpas
donderdag 9 september 2010 - 18:40

Vorige seizoen introduceerde wij de VV Dongen Clubpas. Elk lid is inmiddels in het bezit van deze pas. Op vertoon van deze pas heb je ook tijdens (competitie)thuiswedstrijden van ons eerste elftal in de Hoofdklasse gratis toegang! Zorg dus dat je je pas altijd bij je hebt!

Daarnaast heb je de mogelijkheid te betalen met de clubpas. Hiervoor moet je de clubpas eerst in de kantine laten opwaarderen. Het minimum bedrag waarmee je de pas kunt opladen bedraagt € 10,00 hetgeen contant afgerekend moet worden. Bij het betalen met de clubpas hoef je geen pincode in te toetsen. Het geld is immers al op de pas opgeslagen. Met een opgeladen clubpas heb je dus altijd gepast geld op zak. Zo kun je snel en eenvoudig aan de bar afrekenen.

Voordelen voor leden:
• Gemak en snelheid: altijd gepast geld op zak zonder te tellen;
• Eenvoudig in gebruik: geen pincode nodig bij het betalen clubpas;
• Snel betalen bij de bar;
• De jeugd hoeft niet rond te lopen met contant geld. In plaats daarvan
hebben zij de beschikking over een veilig betaalmiddel.

Voordelen voor VV Dongen:
• Het afrekenen gaat duidelijk sneller (geen rekenwerk meer, niet
natellen van de ontvangen betaling, geen wisselgeld teruggeven);
• Er is minder contant geld in het clubhuis aanwezig;
• Onze club is een moderne club. Dit laten we op diverse manieren zien.
Een innovatief betaalsysteem past daar heel goed bij. Het ondersteunt dus in positieve zin ons imago.

De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Bij verlies of diefstal van je clubpas dien je deze zelf onmiddellijk via de website te blokkeren. (Onder het kopje ‘algemeen’ klik je op ‘clubpas’). Het aanwezige saldo op het tijdstip van blokkeringsbericht wordt dan bevroren. Tegen betaling van € 5,00 krijg je vervolgens een nieuwe pas thuisgestuurd waar je blokkeringssaldo op overgeschreven wordt. De oude clubpas is daarmee vervallen.
LET OP! Het is niet mogelijk geld van de clubpas terug te storten. Eventuele restitutie geschiedt via de penningmeester. Houdt er rekening mee dat de clubpas niet tijdgebonden is zodat de kaart ook volgend seizoen gewoon weer te gebruiken is.

Mocht je nog vragen hebben over het gebruik van de clubpas, dan kun je terecht bij onze penningmeester, Leon Driessen, tel. 06-46 38 37 17.