Vieya levert VV Dongen prachtige tafeltennistafel
zaterdag 18 september 2010 - 13:32

Vieya levert VV Dongen prachtige tafeltennistafel via de Beursvloer

Tijdens de Beursvloer in november 2009 is een match tot stand gekomen tussen VV Dongen en Vieya. In ruil voor reclame-uitingen, levert Vieya een tafeltennistafel die op een centraal punt op het sportpark geplaatst wordt.

VV Dongen beoogt voor al haar (jeugd) leden gezelligheid en ontspanning te brengen waarbij sportiviteit hoofdzaak is. Wekelijks zijn vele jonge voetballertjes actief op de sportvelden van VV Dongen. Naast de trainingen en wedstrijden fungeert het sportpark als een ontmoetingsplaats voor de jeugdleden en hun vriendjes uit de omliggende omgeving. Sinds de komst van het kunstgrasveld zijn er altijd wel jongeren te vinden die daar een balletje trappen tijdens o.a. de thuiswedstrijden van het eerste elftal. VV Dongen voorziet dan ook in een belangrijke maatschappelijke en sociale functie voor de jeugd.

Vieya is van mening dat sportvoorzieningen onmisbaar zijn voor de leefbaarheid van een dorp of wijk, terwijl het daarnaast een goed onderkomen is voor de jeugd. Met het beschikbaar stellen  van een tafeltennistafel  aan VV Dongen wordt een bijdrage geleverd aan het speelplezier van de jeugd van VV Dongen, maar ook van hun vriendjes  uit de directe omgeving van het sportpark.
De tafeltennistafel is tijdens de openingstijden van het sportpark, k voor kinderen die geen lid zin, beschikbaar. VV Dongen is erg blij met deze geweldige tafeltennistafel. Vieya bedankt!
Op de foto ziet u Angela Jansens namens Vieya en Jan Gerrits namens de sponsorcommissie VV Dongen