PINK RIBBON KALENDER
zaterdag 25 september 2010 - 11:45

Via Serge van der Linden (trainer van Dongen 2) kunnen er PINK RIBBON Kalenders 2011 besteld worden, op deze mooi opgezette kalenders staat alleen het vrouwelijk schoon van de firma Finntax.
PINK RIBBON leeft enorm onder Finntax. De stichting PINK RIBBON vraagt aandacht voor borstkanker en roept mensen op in actie te komen om hen (financieel) te steunen. Op initiatief van de dames van Finntax en geďnspireerd door het goede doel is Finntax meteen aan de slag gegaan, hierdoor ontstond het idee voor deze prachtige kalender. Dit bijzondere initiatief maakte iedereen razend enthousiast. Van het bedenken van de complete fotosettings tot het model staan, de dames vonden niets teveel.
Tegen betaling van € 10,- kunt u de trotse bezitter worden van deze kalender, het volledige bedrag gaat naar de stichting PINK RIBBON, op het moment van schrijven zijn er reeds 280 expl. verkocht.

Voor evt bestelling kunt u middels mail contact opnemen met Serge van der Linden s.vdlinden@home.nl
of svdlinden@finntax.nl of hem gewoon op het complex even aanspreken!!!

Namens Finntax en zéér in het bijzonder de stichting PINK RIBBON, HARTELIJK DANK!!!