SportLink
zondag 24 oktober 2010 - 18:41

Omzetting Ledenadministratie vv Dongen

Begin dit kalenderjaar 2010 zijn we begonnen om de gehele ledenadministratie van vv Dongen om te zetten naar het bestand van SportLink van de KNVB. Voor de financiële zaken is dit al in juni gerealiseerd. Dit is destijds ook op de WEB-site meegedeeld. Inmiddels is dit ook voor het uploaden van het ledenbestand naar de WEB-site een feit. Ik kan dus nu met een “gerust hart” afscheid nemen van het pakket PCLeden van PinkRoccade.
Echter gedurende al deze afgelopen maanden moest het gehele ledenbestand wel op 2 software pakketten  bijgehouden worden. Helaas kon dit niet automatisch gedaan worden en moest dus continue handmatig gesynchroniseerd worden. Hierdoor kunnen sommige gegevens niet 100% in orde zijn.
Mocht u dus nu op de WEB-site fouten ontdekken, dan verzoek ik u dit mij te melden.

Voor nadere vragen kunt u zich natuurlijk altijd wenden tot de ledenadministratie.

Al vast hartelijk dank voor uw begrip.,

Bouke Derks
Ledenadministratie vv Dongen