Oproep aan alle jeugdleden
donderdag 28 oktober 2010 - 18:19

Zoals jullie wellicht al weten is Tinus de Man ernstig ziek en daarom is hij ook al een tijdje bijna niet meer te zien bij VV Dongen. Omdat we hem graag een hart onder de riem willen steken zou het leuk zijn als we hem een attentie aan kunnen bieden namens alle jeugdleden.

Hierbij wil ik dan ook iedereen oproepen om op een A4-tje iets leuks aan te leveren in de vorm van een bericht, een foto, een tekening of wat jullie dan ook bedenken.

We willen hiervan dan een leuke map of boek maken om aan Tinus te overhandigen. Wij zouden het leuk vinden als we met een dikke map naar hem toe kunnen.

A.s. zaterdag zullen in de teambakjes formuliertjes liggen met hetzelfde verzoek om aan iedereen mee te geven.

ALVAST BEDANKT VOOR JULLIE MEDEWERKING
(de A4-tjes kunnen achter de bar ingeleverd worden)