VV Dongen maakt kans op Beursvloermatch 2009 Award
vrijdag 29 oktober 2010 - 10:59

Dit jaar wordt voor de eerste keer een (wissel)award uitgereikt voor de meest geslaagde match van het voorgaande jaar. De Dongense beeldend kunstenaar Charlotte van Essen heeft een speciaal ontwerp gemaakt voor de award, dat op bijzonder wijze inhoud geeft aan matches. De eerste award wordt uitgereikt op 8 november, net voordat de Beursvloer 2010 officieel wordt geopend. Vorig jaar nam VV Dongen ook deel aan de Beursvloer.
Auberge de Moerse Hoeve leverde een kok voor de jaarlijkse mosselavond van VV Dongen en kreeg in ruil daarvoor ruimte voor het plaatsen van een reclamebord gedurende 1 seizoen.
De match van VV Dongen met Auberge de Moerse Hoeve is één van de 5 genomineerde matches die kans heeft op de award.

Voor wie is de beursvloer bestemd?
Maatschappelijke organisaties
Sportverenigingen, vrijwilligersorganisaties, scholen, stichtingen en andere organisaties die, in de vorm van mankracht, expertise, materiaal of logistiek steun zoeken voor een bepaald project. Denk aan:
• opknappen van een ruimte of een tuin
• wandelen met ouderen of een activiteit organiseren met kinderen
• juridisch of financieel advies
• leveren van materialen zoal bouwmaterialen of computers.

Bedrijven en lokale overheden
Bedrijven en lokale overheden die een bijdrage willen leveren aan de Dongense samenleving door middel van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Misschien wil één van uw medewerkers de administratie van een vereniging eens doornemen, kan een afdeling tijdens een uitje de handen uit de mouwen steken. Of wellicht hebt u kantoorartikelen of een vergaderruimte beschikbaar. Misschien willen uw medewerkers zich als coach inzetten of trainingen geven.
Wilt u zich inschrijven? Kijk verder op www.beursvloerdongen.nl