Loting KNVB-Beker Dongen 1 en 2
zondag 31 oktober 2010 - 11:10

De KNVB heeft de Loting voor de districtsbeker voor standaardteams inmiddels verricht. Ook Dongen 2 neemt deel aan deze districtsbeker en heeft zich middels een mooie 2-0 overwinning op SC 't Zand 1 net als Dongen 1 geplaatst vor de 3e Ronde.

Dongen 1 heeft een thuiswedstrijd geloot en speelt waarschijnlijk zondag 19 dec tegen de winnaar van de wedstrijd Schijf/Cluzona die op zondag 28 nov wordt gespeeld (beide uitkomend in de 4e klasse) .

Dongen 2 heeft een zwaardere tegenstander geloot en zij spelen op zaterdag 27 nov uit tegen zaterdag 1e klasser Schelluinen.

De KNVB heeft inmiddels het complete schema tot en met de finale doorgeloot. Voor zowel Dongen 1 als Dongen 2 is het schema uitgewerkt en zijn per ronde de mogelijke tegenstanders in beeld gebracht. De uitwerking van deze schema's is als bijlage aan dit bericht toegevoegd. Dongen 1 en Dongen 2 kunnen elkaar pas in de finale treffen. Dit zou een prachtig affiche zijn!