v.v. DONGEN INVESTEERT IN TOEKOMST
woensdag 10 november 2010 - 13:17

Dat vv Dongen hard aan de weg timmert in alle lagen van de club is genoegzaam bekend. Maar wist u, dat dit zich nu ook op een bijzondere manier manifesteert bij de allerkleinsten  binnen onze vereniging ?

Sedert vorige week worden onze M–tjes iedere week op woensdagmiddag onder handen genomen door een vijftal uiterst gemotiveerde sportstudenten van het R O C in Tilburg.

Met name via tussenkomst van onze hoofdtrainer Clemens Bastiaansen hebben wij de rest van het lopende seizoen de beschikking over dit vijftal studenten. Deze jongens zullen onze kleintjes de beginselen van het voetbal op een speelse manier eigen gaan maken, hetgeen zeker de animo bij onze spelertjes zal verhogen en wellicht binnen een  aantal jaren zijn vruchten zal afwerpen.

Wij danken Clemens voor zijn bijdrage in deze en wensen de vijf voetbalstudenten alle succes en veel plezier toe bij onze vereniging