KIN Installatietechniek BV nieuwe Sub-sponsor VV Dongen
maandag 15 november 2010 - 08:21

1

Op zaterdag 06 november werd officieel het nieuwe tenue van de D2 gepresenteerd. Kin Installatietechniek uit Rijen(!) werd vertegenwoordigd door MT lid Corné Blakenburg. Namens de VV Dongen had voorzitter Chris van der Waarden nog enkele mooie woorden aan het adres van KIN: "heel bijzonder dat een oer-Rijens bedrijf een Dongense vereniging wil sponsoren, maar KIN kijkt natuurlijk ook over de 'grenzen'. Daarnaast hebben bouwgelieerde bedrijven economisch de wind tegen. Dus in meerdere opzichten waardering voor de voortzetting en uitbreiding van het sponsorcontract als shirt-sponsor van de D2". Hierna ontving de voetbalgeblesseerde Corné een prachtige bos bloemen.
In Zuid Nederland is KIN al jaren een bekende naam. Met 70 medewerkers en een omzet op jaarbasis van circa 12 miljoen euro is KIN één van de grotere installateurs in deze regio. KIN Installatietechniek BV is een onderdeel van DGtC, in Nederland een vooraanstaande groep actief in de installatietechniek, industriele automatisering en beveiligingstechniek.Van oudsher staat KIN voor installatietechniek. Maar dankzij het innovatieve karakter en onze ambitieuze groei dekt die term de lading al lang niet meer. Tegenwoordig is KIN een allround installatiebedrijf. Sterk op het gebied van werktuigbouw en regeltechniek. Gespecialiseerd in verregaande systeemintegratie en betrouwbaar door haar uitstekende service, beheer en onderhoud.
Op de foto de D2 met op de achterste rij v.l.n.r. Wesley in 't Veld (trainer), Ruud van Es (leider) en Corne Blakenburg. Trainer Lennart Roks ontbreekt op de foto.