HISTORIE VV DONGEN
maandag 15 november 2010 - 19:23

Om de historie van VV Dongen in woord en beeld duidelijker op de Web Site te plaatsen en zo de historie van onze vereniging voor iedereen die de club een warm hart toedraagt te behouden, heb ik een verzoek aan leden, oud leden en ieder die nog in het bezit is van foto's, krantenknipsels, teamfototo's van vroeger om met mij in contact te treden.

Ik ben zelf in bezit van foto's die mijn vader vroeger in zijn bezit had. Zelf ben ik vanaf 1993 foto's gaan nemen van jeugdteams van onze vereniging.

Pas geleden heb ik van Anja nog foto's en krantenknipsels gekregen.

Omdat de foto's en krantenknipsels allemaal nog digitaal verwerkt moeten worden zal dit niet in een paar weken geregeld zijn.

Ik zal samen met de Web Site commissie hier een begin mee gaan maken.

Dus ieder die nog foto's of negatieven heeft van VV Dongen vraag ik om met mij contact op te nemen zodat ik deze  kan scannen, digitaal aanleveren mag natuurlijk ook.

Na reactie zal ik contact opnemen om een afspraak te maken hoe we het verder gaan regelen.

Jozef Oomens  Website commissie
E Mail : oomensjoost@kpnmail.nl