Najaarskampioenen 2010
dinsdag 21 december 2010 - 23:38

De weersomstandigheden zijn in  deze najaarsreeks voor veel teams de grootste tegenstander gebleken. De competities zijn niet  afgerond en de uiteindelijke stand op 18 dec geeft een vertekend beeld. De teams die echter de ranglijst aanvoeren hebben hiervoor gestreden en willen we dan ook als kampioenen de eer doen toekomen die ze verdienen. Voor de teams die niet  de gelegenheid hebben gehad om de kampioensaspiraties waar te kunnen maken is het sneu maar wij wensen ze alle succes toe in de voorjaarscompetities.

Bij v.v. Dongen hebben we gelukkig al een kampioen kunnen huldigen:

Dongen E3

De competitie voor de E3 duurde eigenlijk nog 2 ronden, maar ze werden op 27 november al afgetekend kampioen. Voor het wedstrijdverslag en kampioensfoto's klik HIER.

Dongen C3

Gaat samen met OVV'67 C1 aan de leiding in de 4e klasse C68 maar heeft een veel beter doelsaldo dan
OVV'67 en mag zich daarom laten huldigen als kampioen.
Voor het kampioensverslag en de fotoreportage klik Hier.

Dongen E2

Dit team heeft in de 2e klasse 223 met 2 wedstrijden te gaan een voorsprong van 5 punten. Jammer dat ze niet echt om het kampioenschap hebben kunnen spelen.

Dongen E5

Is ook een trotse koploper met een voorsprong van 6 punten op nr. 2 SAB E3. Dit team had zeker in de resterende wedstrijden het kampioenschap binnen gehaald. Voor het kampioensverslag klik HIER.

Dongen F5

Is met een wedstrijd minder en 2 punten voorsprong op nr.2 Bavel F5 aan kop in de 4e klasse 467 geeindigd.
Knap gedaan hoor jongens en meiden.

Dongen F9

Dit jongste F-team gaat met 7 punten voorsprong aan de leiding en is dus niet meer te achterhalen en mag zich nu dus officieel kampioen noemen. Voor het kampioensverslag klik HIER.

Huldiging kampioenen
Vanwege de slechte weersomstandigheden is besloten om de huldiging voor het kampioenschap te verzetten naar de eerstvolgende thuiswedstrijd na de winterstop.
Nader bericht volgt nog via de leiders.

Uiteraard ontvangt de Cie Website graag een verslag van deze huldigingen met een leuke kampioensfoto voor de kampioenengalerij.

De standenlijst van de najaarsreeksen is als bijlage bij dit bericht gevoegd.