Sinterklaas bezocht VV Dongen
woensdag 1 december 2010 - 19:58

Vrijdag 26 november heeft de Sint met zijn gehele gevolg VV Dongen weer  bezocht.

Het was een geweldige avond !

De Avond begon heel erg stressvol want de hoofdpiet Roberto was heel erg moe. Hij ging zich met behulp van de kinderen verstoppen  voor de Sint.

De goede oude Sint kwam  uitgeput bij ons aan, hij was de hele avond al aan het rondlopen door Dongen, dus ja de Sint was echt heel erg moe en als klap op de vuurpijl had hij ook maar twee cadeautjes bij zich. En dat is toch wel heel erg weinig als er bijna 100 kinderen op de Goed Heilig Man zitten te wachten. De Sint haalde  1 kindje naar voren,  en ja hoor deze was de gelukkige, althans dat dacht iedereen. Want de Sint had per ongeluk het eten zijn edele viervoeter Americo in gepakt, dus ja Tom dacht dat hij de gelukkige was maar ja wat moet hij met twee dozen vol met winterpeen !!!!!

De Sint vertelde dat alleen de hoofdpiet wist waar de cadeautjes waren. Ja toen waren de kinderen ineens wel op de hoogte waar de piet was………. En dus vroeg Sinterklaas of dat de kinderen de hoofdpiet erbij wilden halen en zo kwam het dat de Roberto er weer bij was. Hij vertelde dat hij heel graag spelletjes wilde doen.

En zo werden er tal van leuke spelletjes gespeeld, en tijdens het eerste spelletje ,kon Piet precies vertellen/ruiken waar iemand gezeten had. Daarna ging de gehele stoet naar buiten toe om het spel ren je rot te spelen met alle pieten. De 1ste prijs was wel iets heeeeeeeeeeeeel erg bijzonders namelijk mee trainen met Dongen 1. Maar ja dat wilde alle kinderen wel en zo werd de training van ons 1ste ineens ruw verstoord door 100 enthousiaste kinderen en pieten.

Ook mocht de Sint een penalty nemen tegen de doelman van ons 1ste, en ondanks het feit dat de Sint een geweldige trap techniek heeft werd de bal toch gestopt. De hoofdpiet zette zijn gespierde lichaam er achter en wist de doelman wel te verschalken.

Daarna ging de hele club weer naar binnen en kregen alle kinderen een geweldig mooi cadeau, een snoepzak en een heel mooi bouwpakket.

Al met al een geweldige avond en wij hopen dat Sinterklaas ons volgend jaar weer wil bezoeken.

Evenementen Commissie VV Dongen