Voetbalvereniging Dongen
Webmail

Goede oefenpot C2 tegen C3
zaterdag 11 december 2010 - 23:51

Goede oefenpot C2 tegen C3

Op deze mooie zaterdagochtend is de competitie afgelast, maar de jongens kunnen toch het veld in. In de oefenpot op het kunstgras ontstaat een mooie strijd. De C2 technisch de bovenliggende partij tegen een fanatieke C3. De C2 toont in de eerste fase te weinig rust aan de bal, maar weet in de eerste helft de stand op 2-0 te brengen. Een gezapige start van de tweede helft werd afgesloten met nog even hoogstaand voetbal met enkele wonderschone combinaties die tot doelpunt worden gepromoveerd; eindstand 5-0. Leerzaam voor beide ploegen.

In de eerste helft ontstaan wat kansjes voor de C2, maar de keeper stopt ze vrij eenvoudig. Een fel jagend C3 zorgt dat de C2 weinig rust aan de bal krijgt en voorkomt zo mooi voetbal. Na enige tijd komt de C2 onder de druk uit en weten twee doelpunten te maken; Donny zet goed door en scoort de eerste en Lars (S) is attent als Bas scherp voorzet en bij de verre paal gescoord wordt. Ook de C3 krijgt enkele kansjes, de grootste wordt wild hard over alle netten geschoten tot op de rontonde.

De tweede helft legt de trainer meer nadruk bij de C2 op de goede looplijnen en dat blijkt al snel als enkele malen goed tot de achterlijn opgestoomd wordt en meerdere voorzetten volgen. Een grote kans als Dean net op tijd de pass verstuurt op Hamza die dus geen buitenspel loopt een goed schot aflevert, maar Joost redt knap. Daarna gaat het wat te slap, maar na 15 minuten komt er meer scherpte bij de C2. Bij een scherpe voorzet van Daan is Lars (S) snel en schiet cross de 3-0 binnen. Goed opkomen van Mark, speelt op Donny die teruglegt op Daan en hard de 4-0. En de mooiste combinatie als Donny passt op Maikel, naar Hamz, kopballetje door en Maikel hard en zuiver voor zodat de doorgelopen Hamza hard van dichtbij binnenschiet; 5-0.
En daarna friet met het hele team voor het mooie afgelopen halfjaar.