A1 knalt over Rijen heen.
zondag 12 december 2010 - 21:31

Eindelijk was het weer zo ver. We mochten de,kunst, wei weer in.
Een zege die kunstgrasveld heet, maakte het mogelijk dat we na alle barre weeromstandigheden weer balden.
Op bezoek kwam vv Rijen.
De eerste wedstrijd in Rijen staat nog goed in ons geheugen gegrift.
We kwamen daar met het nodige geluk met 2-1 weg. Het was aan de keeper te danken dat we met dit resultaar weg kwamen.
We waren dan ook super nieuwgierig hoe we het er af gingen brengen.
De bank was ruim bezet met 5 wisselspelers. Dus verzaken was er voor de basis niet bij.
Twee spelers bleven met blessures nog aan de kant.

De eerste 15 minuten waren niet echt bijzonder. Wat halve kansjes en gezapig getik met de bal. Maar daar bleef het niet bij.
In de 15 e minuut was het raak. Uit een corner kon de bal simpel worden ingetikt.
Deze keer niet door 1 van de aanvallers maar 1 van de verdedigers.
Daarna werd Rijen totaal van mat gespeeld. In een kwartier liepen we uit naar 4-0.
Prima vleugelspel na goede opbouw van achteruit brak de verdediging van Rijen totaal op.
Van links en rechts werden de ballen in de 16 gedropt.
Daarna werd het even rustiger en kon Rijen, even, op adem komen.
In het laatste kwartier werd de aanvalsmotor weer opgestart. Gevolg twee extra doelpunten.
6-0 ruststand. Bizar, geweldig gewoon.
In het begin van de tweede helft nam Rijen iets meer het heft in handen.
Er was meer balbezit maar niet echt met gevaar. Je kunt het ook anders zeggen we stonden verdomd goed te verdedigen.
Na wat wissels(totaal 5 ) werd het spel wat rommeliger.
De motor liep stationar. Rijen was echter te aangeslagen om iets te kunnen uitrichten.
De schade liep zelfs nog op met twee doelpunten.
We stopten de 90 minuten met de onwaarschijnlijke 8-0.

Een geweldige wedstrijd.
Gelukkig wordt het steeds moeilijkere voor de trainereen kezue te maken voor wie volgende week in de basis staan.
Zaterdag staat Dauwendaele op het programma.
We spelen weer thuis ! Dus als een leuke pot voetbal wilt zien. 14.30 gaan we van start.