Kampioensfeest Dongen C3
maandag 20 december 2010 - 09:07

Zateredag 18 december vierde de C3 dat het najaarskampioen was geworden. Door 8 overwinningen en slechts 1 nederlaag werd het kampioenschap behaald. Ook in de beker was er succes, want door 3 overtuigende overwinningen werd de volgende ronde bereikt.

Kortom een enorm succes van een team dat volledig nieuw was. De goede inzet bij de trainingen werd in goede wedstrijden omgezet.Ook de ouders kwamen regelmatige kijken; als supporter gaven ze een goed voorbeeld; aanmoedigen maar zich verder niet met arbitrage of begeleiding bemoeien; een goed voorbeeld voor hun kind en andere ouders. De begeleiding was toppie en het team kreeg ook echt de uitstraling van een team door polo's van SUPER DE BOER, inschietballen door ELRO snacks en de uniforme trainingspakken die de ouders samen met een anonieme geldschieter ter beschikking stelden.

Het kampioenschap werd afgelopen zaterdag gevierd. De begeleiding werd in het nieuw gestoken, de jongens gingen zaalvoetballen en tenslotte werd een feestje gevierd in de kantine van vv Dongen waar jeugdco÷rdinator C Raymond de Haan de ploeg feliciteerde met het kampioenschap. Een leuke middag voor een (h) echt team.

Op naar de voorjaarscompetitie.