Dongen E5 ongeslagen kampioen
dinsdag 21 december 2010 - 23:42

Vanwege het barre winterweer van de laatste weken is Dongen E5 vorige week, zonder te spelen, terecht de kampioen in zijn klasse geworden. Met twee verliespunten en met een doelsaldo van 85 voor en 10 tegen in 8 wedstrijden, zijn wij uitermate trots op onze jongens en meisje.  Afgelopen zaterdag hebben we dan ook ons team gehuldigd als echte kampioenen met een echte vv Dongen taart, (kinder)champagne, kampioensmedaille en natuurlijk bloemen. Helaas kon de huldiging niet op het veld, maar dat moeten we dan maar bewaren voor het einde van de voorjaarscompetitie.
Dit team speelt al een aantal jaar samen met wisselde resultaten maar dit seizoen is het team aangevuld met een paar jongens van de oude E5, en met resultaat. Het team is ongeslagen en heeft ook nog een paar oefenwedstrijden tegen sterke tegenstanders overtuigend gewonnen. Met een gemiddelde van 10 doelpunten per wedstrijd, kunnen we wel spreken van een aanvallend team.

Super gedaan Yusuf, Niek, Noah, Marijn, Bjorn, Max, Sander, Pim en Naomi en op naar het volgende kampioenschap!

Namens de leiders Mustapha, Johan en Rene.