HISTORIE VV DONGEN KOMT LANGZAAM IN BEELD
vrijdag 31 december 2010 - 15:08

Na de vorige oproep op de website aan leden en iedereen die voetbalvereniging Dongen een warm hart toe dragen om foto,s en krantenknipsels die nog in hun bezit zijn aan te leveren om te scannen en daarna deze digitaal te verwerken heb ik toch nog al wat reactie gekregen.

Daar ik zelf al diverse mensen heb benaderd en naar hen toe ben geweest, heb ik toch al wat historie van VV Dongen in bezit.

In het nieuwe jaar lopen er al diverse afspraken en sommige leden zal ik nog persoonlijk benaderen. Als er iemand nog in het bezit is van fotos en krantenknipsels van senioren of jeugdteams, kunnen ze met Jozef Oomens in contact treden.

Ik heb in het fotoboek willekeurig al enkele fotos en krantenknipsels geplaatst die ik vanuit mijn archief al digitaal heb verwerkt. Dus ieder die nog in het bezit is van fotos of krantenknipsels van voetbalvereniging Dongen vraag ik om met mij contact op te nemen

Na reactie zal ik contact opnemen.

JOZEF OOMENS WEBSITECOMMISSIE VV DONGEN

EMAIL:oomensjoost@kpnmail.nl