VV Dongen opent 2011 met druk bezochte Nieuwjaarsreceptie
zondag 2 januari 2011 - 19:00

Op de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van 1 januari jl. heeft VV Dongen wederom een aantal vrijwilligers in de bloemetjes gezet.

Frans Meeren, Jan Maas en Marnix Verhoeckx kregen de trofee “de middenstip” overhandigd voor hun geweldige inzet als vrijwilliger voor de club. Toon Leemans werd in de bloemetjes gezet voor zijn brede inzet als vrijwilliger binnen de vereniging en ook was er een dankwoord voor de kantinebeheerder Sjef Partouns samen met zijn vrouw Ingrid voor hun inzet van het afgelopen jaar. Vervolgens werd wedstrijdsecretaris en inmiddels oud bestuurslid Jan Laurijsen benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn geweldige inzet en het vele werk wat hij de afgelopen jaren heeft verricht voor VV Dongen. Eind dit seizoen stopt Jan als wedstrijdsecretaris. Een juiste vervanger vinden voor Jan zal nog een hele klus zijn. Wie durft de uitdaging aan? Voorzitter Chris van der Waarden hield vervolgens nog zijn jaarlijkse nieuwjaarstoespraak waarin gezondheid en sportiviteit centraal stonden. Een terugblik op 2010 is zo gemaakt: overweldigend!. “Maar bovenal een gezond 2011”en dat is het enige wat echt telt! aldus voorzitter van der Waarden.