Avri sponsor E4
zondag 2 januari 2011 - 18:57

Avri Bloem- en Tuincentrum sponsor E4 vv Dongen

Onlangs heeft Avri Bloem- en Tuincentrum haar betrokkenheid met het Dongense verenigingsleven weer eens bewezen. Door middel van sponsoring van weer een jeugdelftal lopen dit keer de voetballertjes van de E4 van VV Dongen in een prachtig tenue. En om de spelers al op vroege leeftijd mee te geven dat sponsoring niet vanzelfsprekend is werden zij uitgenodigd om met directeur Frank vd Avoird het tuincentrum aan de Heistraat te bezoeken. Het prachtige assortiment wat momenteel natuurlijk vrijwel geheel in het teken staat van Kerstversieringen en accessoires maakte echt indruk op de jongens. Zij wisten niet dat je naast bloemen en planten voor zoveel artikelen bij Avri terecht kunt. Op de foto wordt Frank geflankeerd door alle spelers en begeleiding. VV Dongen dankt de directie voor het mooie gebaar en hoopt dat Frank ook een keer langs de lijn te vinden is.