Record aantal websitebezoekers in 2010
maandag 3 januari 2011 - 14:30

Het jaar 2010 is niet alleen sportief een uitzonderlijk jaar geweest voor v.v. Dongen.

De website van v.v. Dongen is in 2010 maar liefst 302174 maal bezocht.

Dit is een stijging van ruim 63% ten opzichte van 2009 waarin de website 192306 keer is bezocht.
Per maand weten gemiddeld ruim 5200 verschillende (unieke) bezoekers onze site te vinden. Voor sponsoren is dit natuurlijk een unieke mogelijkheid om naamsbekendheid via onze WEB-Site te vergroten, neemt u hiervoor gerust contact op met onze sponsorcommissie en informeer naar de mogelijkheden: sponsoring@vvdongen.nl

Voor de statistici onder ons is in de bijlage een overzicht van het websitebezoek over de afgelopen 5 jaar weergegeven.

De websitecommissie zal ook in 2011 trachten de website actueel te houden zodat u over actuele programmainformatie, leuke wedstrijd- en fotoverslagen en wetenswaardigheden beschikt.

We wensen al onze bezoekers een gezond, sportief en succesvol 2011 toe.

Commissie Website.