Nalrskampioenen F5
zondag 16 januari 2011 - 19:15

Vandaag was het eindelijk zover, de huldiging van onze voetbal kanjers van de F5.
Hier hadden ze lang naar uitgekeken, ze waren immers al voor half december kampioen, maar door het barre winterweer, was het vieren van het kampioenschap steeds uitgesteld.

Eerst hadden we nog een wedstrijd te spelen bij Uni Animo in Loon op Zand.
We veertrokken voor een vrinschappelijk potje naar Loon. We waren van te voren gewaarschuwd,
want het waren goede tegenstanders. Zij waren ook kampioen geworden.

Iedereen was uiteraard aanwezig, zoals overegens bijna iedere westrijd. Met 10 man en een vrouwke sterk. We hadden dus 3 wissels aan de kant, wat niemand leuk vond, want ze hadden er zin in vandaag.
We begonnen vol goede moed, en al snel konden we scoren. 0-1 voor ons. Verder gingen we met de pot. Iedereen deed goed mee en er werd goed overgespeeld en gekeept.
Daar was de 0-2, maar vlak voor rust werd het nog 1-2.
Er werd van kant en van keeper gewisseld en we gingen verder, maar het spel begon minder goed de tweede helft aan onze kant. Er werd niet goed eer verdedigd en het was even heleaalkwijt en iedereen begon elkaar allemaal verwijten te maken, wat je zeker niet moet doen in je eigen team.
Je bent en blijft een team wat juist goed moet samenwerken en elkaar moet ondersteunen als het moet en elkaar zeker niet moet afvallen.
Uiteindelijk kkregen we dus, mede door dit alles 5-2 om onze oren.
Hierwaren ze zeker niet blij mee, maar gelukkig was het vriendschappelijk en het was ook eer lang geleden datwe een westrijd gespeeld hadden. We zullen het maar op het slechte wedstrijd ritme houden.
We waren het verlies al gauw vergeten, want we hadden een leuk feestje in het vooruitzicht.

We gingen zonder ons te douchen naar Dongen, waar we opgewacht werden door Helmi en Rianne en nog wat supporters in de kantine.

Gelukkig konden nog net op tijd onze traiers ook mee gehuldigd worden voor zij aan hun wedstrijd moesten beginnen. Het was fijn dat hun trainer Rene Bonekamp en de scheids Mari daar even rekening hadden gehouden, zodat hun wedstrijd een paar minuutes later begon.

We gingen in een lange rij naar binnen, eerst onze spelers, toen traners en vervolgens werden ook de leiders gehuldigd e in de bloemetjes gezet. Onder luid applaus en feest muziek gingen ze verder naar binnen en gingen ze naar de foto's aan tafel om lekker verder te feesten onder het genot van heerlijke frietjes een snack en wat te drinken.

Na dit alles gingen we met kleren en al onder de douche en werd er rijk met champagne rond gegaan en gespoten. (heren van de kleedkamers, we hebben alles weer netjes schoongeaakt hoor!)
Het feest was nu echt compleet. Niemand wilde natuurlijk de douche weer uit, maar na enig aandringen gingen ze toch maar weer aankleden.

Ik en de rest kan wel zeggen dar het een zeer geslaagd Feestje was, en e wiillen daarom een paar mensen heel hartteljk bedanken nl. Helmi Jansens en Rianne van Riel voor het leuke feest in de kantine, en natuurlik onze trainers Valentijn, Nick, Remco en Sjoerd.
Zonder hun hadden we nooit zo'n goede vooruitgang gemaakt dit jaar en we werden zelfs KAMPIOEN

Hopelijk blijven ze ons met nog zoveel enthousiasme ons trainen en wij naar hun luisteren,en wie eet wat het voorjaar ons brengt.