verslag wandeltocht naar Kaatsheuvel
maandag 17 januari 2011 - 11:25

WANDELTOCHT NAAR DESK

Helaas en ondanks onze inspanning is het Dongen 1 niet gelukt om deoverwinning mee te nemen naar huis. We vertrokken om 12.00 uur vanaf de kantine richting Kaatsheuvel. Het was een gezellige groep met Ankie, Majella, Carmen, Helmi, Hans, Wim, Koen, Toon (net uit de kroeg) en ondergetekende. We hadden de elementen mee. De wind in de rug, zon mee en droog. Wat kan ons gebeuren.

Niets, voor ons hadden we al gewonnen, nu de jongens nog. Helmi en Carmen gaven het tempo aan en weg waren ze. Al kletsend hadden ze al snel 30 meter genomen. Dames het  is geen wedstrijd, die komt  straks wel. Toon moest even wennen maar na een shagie kwam hij al snel bij. Het voordeel van wandelen is dat je lekker kunt kletsen en toch vooruit komt.  Zo leer je elkaar van een andere kant kennen.

Halverwege kwamen Frank en Henk sr. Met koffie aanrijden. Precies op het goede moment, bij een bank, kon niet beter ( zie foto)

Ik had nog wat stroopwafels in mijn rugzak gestopt, dus smullen maar. Na deze korte pauze, had iedereen weer genoeg energie. Onderweg kwamen we veel auto's tegen die naar ons  toeterde. Allemaal  Dongensupporters. Leuk om deze aandacht te krijgen.

We waren er om 14.15 uur, dus goed op tijd voor de derby. Wij hadden er  een goed vertrouwen in. Velen vroegen aan ons hoe het gegaan was. Leuk dat de niet wandelaars toch aan ons dachten. Dit is de sfeer die bij Dongen leeft. Geweldig!

Jan Willem van Heteren