Fysiotherapie de Vennen en Dongen
maandag 20 februari 2006 - 09:53

Samenwerking Fysiotherapie de Vennen en Voetbalvereniging Dongen

In januari is er namens Fysiotherapie de Vennen en vv Dongen een intentie uitgesproken om in de toekomst nauw te gaan samenwerken. Onze interesse in voetbal en sport komt vanuit onze sportachtergrond en affiniteit in het betaald voetbal en vanwege het feit dat wij de begeleiding doen van het Ned.Heren Volleybalteam en meerdere sportverenigingen.

Deze samenwerking zal inhouden dat Fysiotherapie de Vennen de verantwoording zal nemen voor de medische begeleiding van leden / spelers van vv Dongen. Over de definitieve invulling zal nog gesproken gaan worden, in ieder geval kunnen alle leden / spelers van vv Dongen gebruik gaan maken van de diensten van Fysiotherapie de Vennen (vanaf 01-01-2006 is er ook geen verwijzing meer nodig voor een consult bij een fysiotherapeut). Tevens zal Fysiotherapie de Vennen trainers / spelers / technische commissie van adviezen gaan voorzien in een aantal zaken betreffende medische zaken (zoals blessure preventie) en bijvoorbeeld trainingsopbouw / krachttraining etc.

Fysiotherapie de Vennen is gevestigd binnen Sport en Recreatiecentrum de Vennen en maakt gebruik van een ruime behandelkamer, oefenzaal, fitnessruimte en zwembad (verwarmd).

Fysiotherapie de Vennen heeft een aantal disciplines in huis te weten :

- Reguliere Fysiotherapie
- Sportfysiotherapie
- Revalidatie
- Topsportbegeleiding
- Specifieke behandeling en begeleiding bij chronische aandoeningen

De Fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Vennen hebben een ruime ervaring (oa. jarenlange begeleiding van betaald voetbalclubs) en expertise te bieden binnen deze disciplines.

Voor verdere informatie kijkt u op www.vennen.nl , of belt u met 0162-386951

Ivo ít Lam