Carnavalsmiddag succes! (Foto's!)
maandag 20 februari 2006 - 10:02

Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van onze vereniging het carnaval alvast ingeluid.

Het programma bestond uit een aantal spelletjes die met volle overtuiging werden gedaan.

De 70 deelnemende kinderen waren verdeeld over 10 teams die onder begeleiding van een aantal leiders/ouders het programma af moesten werken.

In het programma zat ook een quiz waar de kinderen een aantal vragen moest beantwoorden.

Een van de vragen was: Wie is de terreinknecht van VV.Dongen?

a)Hein van Eerd

b)Olga de Vrouw

c)Tinus de Man

Alle kinderen hadden de vraag goed en riepen uit volle borst Tinus!

Er werd ook een pauze ingelast zodat de kinderen lekkere ranja konden drinken en een zakje chips konden eten.

Als afsluiting van de middag werden er ballonnen (gevuld met helium) opgelaten.Deze waren voorzien van een kaartje met het E-mail adres van onze vereniging met het verzoek dat de vinder een mailtje stuurt waar de ballon terecht is gekomen.(wordt vervolgt).

De middag was zeker een succes en voor herhaling vatbaar.De evenementencommissie zal de middag goed evalueren en eventuele verbeterpunten direct aanpakken.Hebben ouders of leiders leuke ideeŽn dan zijn deze natuurlijk ook van harte welkom.Maar een ding is zeker, het begin is gemaakt en dat is de verdienste van de evenementencommissie.Goed gedaan jongens!

Verder wil ik de mensen die meegeholpen hebben met de begeleiding van de kinderen ook hartelijk bedanken.

De komende periode zal de evenementencommissie aan de slag gaan met het miniveld-voetbaltoernooi en natuurlijk het Beach-volleybaltoernooi waar zeker een goede voorbereiding voor nodig is.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Jan Gerrits