C2 oefenen, uittesten
zaterdag 29 januari 2011 - 22:15

C2 oefenen, uittesten

De B-categorie afgelast, daarom een oefenpotje tegen de C3, dus toch de wei in. In de eerste helft wat onwennige opstelling, waarvan spelers en trainers vooral leren waar spelers beter niet kunnen staan. Een tweede helft met iets meer passie, maar het bleef duidelijk een leerwedstrijd met een logische uitslag van 5-1.

De oefenpot begon onwennig en wat zenuwachtig. De partij werd door de trainers serieus aangepakt en onder de goede leiding van Mari ontspon zich een aardige wedstrijd. En al weer voor de derde week op rij was Harrie Goos de attente lijnrechter. Een zeer matige eerste helft werd afgesloten met een stand van 2-1. Het eerste doelpunt was van Dean na voorbereidend werk van Donny die op snelheid de spits bediend. De gelijkmaker ontstond door een slecht uitverdedigde bal en Nick van de C3 maakt knap een goal door de bal over de keeper te tillen. De derde ontstaat door een diepe bal over de grond die Donny door zijn snelheid netjes binnen kan schieten. Dan een korte rust waar vooral het publiek blij mee was vanwege de snijdende koude wind; even koffie en weer aan de slag.

In de tweede helft een meer bekende opstelling en al snel een doelpunt, maar buitenspel. Een mooi geplaatst schot van Bas raakt eerst de linkerpaal, dan de rechter en Dean is attent voor de 3-1. Uit een corner weet Dean zijn derde te maken voor de 4-1. En met een snelle combinatie van Daan naar Lars (S) kan Hamza de 5-1 aantekenen. In die fase laat de C2 een degelijke verdediging zien met Chiel, Bram, Rick en Tim. Orcun speelt goed op het middenveld met Daan en Bas. Lars (S) weer voorin spelend voelde zich daar beter thuis en samen met Lars (L), Hamza, Dean en Donny vormen zij de bekende voorhoede. Een niet bijster goede wedstrijd is leerzaam voor zowel de C3 als de C2 en nu volgende week weer fel voor de punten in de competitie.