Gehavend C3 kan C2 1 helft volgen
zondag 30 januari 2011 - 12:03

Vandaag toch nog een wedstrijd voor de C3 en wel een oefenpot tegen de C2.
Bij de C3 ontbraken een aantal vaste waarden en waren er bovendien een aantal spelers die net hersteld waren van ziekte en andere klachten. Van de C4 werden er 3 spelers geleend om toch voldoende fitte spelers te hebben. De eerste helft was de C3 gelijkwaardig aan de C2. Maar direct in het begin kreeg men onnodig een doelpunt tegen. Toch speelde de C3 zonder ontzag en na 15 minuten scoorde Nick een fraaie 1-1 door heel attent te reageren. Daarna gebeurde er niet veel voor de goals. Toch kwam de C2 er op voorsprong doordat er bij de C3 onnodig balverlies werd geleden en niet goed werd terugverdedigt 2-1. Na rust werden de nodige wisselingen doorgevoerd en bestond het middenveld van de C3 uit alleen nog maar de C4 spelers. Deze hadden het erg moeilijk, maar deden wel hun uiterste best. Toch kwam de C3 er niet meer aan te pas en was het kwaliteitsverschil zichtbaar en liep de C2 gemakkelijk uit naar 5-1. Een mooie les voor trainers en spelers en op naar de volgende competitiewedstrijd.