Topverkopers Grote Clubaktie beloond.
maandag 31 januari 2011 - 20:37

De vereniging heeft dankzij de inspanningen van haar (jeugd)leden in 2010 bijna 1500 loten weten te verkopen.

De top-3 verkopers zijn ook dit jaar weer te vinden in de jeugd: Op de eerste plaats Job van Riel (E2)  met 83 loten. De tweede plaats is voor Jip Bals ( E1)  met 36 loten en de derde plaats voor Tygo van Tilburg  ( E1) met 34 loten. Zij kregen zaterdag jl. een envelop overhandigd van de voorzitter met daarin een kleine bijdrage. Ook het team met de meest verkochte loten werd in het zonnetje gezet. De E4 heeft samen maar liefst 170 loten verkocht.  Allen hartelijk bedankt voor jullie inzet ! Door de winterstop en afgelastingen kon er nu pas bij worden stilgestaan.

Maar of je er nu 1 of 50 hebt verkocht, je levert zo altijd een bijdrage aan de clubkas.
En zelf mocht je 0,50 per verkocht lot houden. Volgend seizoen rekenen we weer op jullie verkoopkwaliteiten. Alle kopers, te weten opa's en oma's, vaders en moeders, verzorgers en anderen hartelijk dank voor het kopen van de loten!!