Historie VV Dongen
dinsdag 1 februari 2011 - 20:08

Ik wil iedereen die tot nu gereageerd heeft op mijn oproep bedanken voor de reactie door telefoon of mail om de historie van onze voetbalclub in beeld te krijgen. Ik heb gemerkt dat er in Dongen en zelfs buiten Dongen bij leden, oud leden en familie er nog wel een en ander in bezit is van oude fotos of krantenknipsels van de voetbalclub Dongen.

Daar ik nog steeds bezig ben om mensen te benaderen merk ik wel dat de personen die ik tot nu toe gesproken heb ook hun verhaal willen vertellen bij de fotos en krantenknipsels die ze mij aan leveren. Het is best een tijdrovend werk om alle fotos te scannen en ze digitaal op mijn computer te verweken en in mappen op te slaan, maar hier ben ik nog steeds mee bezig.

Er zit nog genoeg fotomateriaal bij de mensen in oude fotoalbums of schoenendozen die op de zolder terrecht zijn gekomen. Ik doe hierbij nogmaals een oproep aan ieder die nog in bezit is van fotos, het maakt niet uit van welk jaar als het maar te maken heeft met de voetbalclub Dongen.

In bijgaand fotoboek zijn weer een willekeurig aantal fotos te zien die in mijn bezit zijn gekomen. Je kunt nog altijd met mij in contact treden door mij te mailen of even te bellen voor een afspraak.

Groetjes Jozef Oomens
Telefoon:0615088603 of Mail:oomensjoost@kpnmail.nl