F9 kampioenen !!
woensdag 2 februari 2011 - 13:50

De winterstop en vorst zat ons nog aardig in de benen.
Wat hebben we ons van het veld laten spelen zeg.
Maar goed dat Nik zich nog even kwaad maakte en een doelpunt scoorde. Dat was een kleine troost.

Wel heel knap van Stan dat hij bij de penalty ronde zowat alles tegen wist te houden. Ga zo door Stan!!!!
Bijna al onze penalties zaten. Jammer dat ze niet telden. Luuk maakte er nog een kleine show van door over de bal de springen en pas daarna de scoren.

Waar Bavel F8 pas echt van onder de indruk raakte was het feestje wat daarna los ging barsten. Daar ging het ons om natuurlijk. Ons kampioensfeestje.
Bloemen, medailles, buikschuivers, kinderchampagne onder de douche en het clublied met frietjes in de kantine. Wat een feest zeg.
Maar dat was nog niet alles. Met volle buiken gingen we tot slot op een platte kar dwars door Dongen. Trainer Peter heeft dit maar weer mooi weten te regelen.

Al zingend en juichend hebben we een mooi ererondje gemaakt. Maar goed dat leidster Angelique hard kan fietsen en brigadieren, want op een paar plekken moest het verkeer platgelegd worden.

Nu moeten we wel alle zeilen bij gaan zetten om dit voorjaar weer kampioen te worden. Zet 'm op!!!
De kar staat al te wachten en met lekker weer kunnen we in ons clubtenue de kar op. Dat zou toch wel heel leuk zijn.

Sandra