E1 pupil van de week
zaterdag 12 februari 2011 - 14:26

Pupillen van de week bij de wedstrijd

Dongen-Blauw Geel’38

Zondag 6 februari mochten wij, Ryan en Espen van de E1, pupil van de week zijn. Dit vonden wij SUPER LEUK! Als eerste mochten wij mee om een broodje te eten met de voetballers en trainers en leiders. Floris en Larry hadden muziek opgezet en Larry begon behoorlijk gek te dansen.

Toen iedereen zijn broodje op had gingen we naar de bestuurskamer van Dongen. Hier mochten we bij de wedstrijdbespreking zijn. We moesten wel stil zijn want de voetballers moesten goed kunnen luisteren. Hierna gingen we met zijn allen naar de kleedkamer en toen zette Dennis muziek op. Sommigen kregen nog een massage. Wij mochten overal bij zijn, dit vonden KEI LEUK. Daarna gingen we op het hoofdveld inspelen. Wij mochten inschieten met Thomas, Lars, Mounir en Floris. En toen was het tijd om weer naar de kleedkamer te gaan om te beginnen aan de wedstrijd.

Samen met de scheidsrechter liepen wij voorop naar het veld. De toss werd gedaan en wij kregen allebei een euro van de scheidsrechter. Samen mochten wij de aftrap nemen en ik (Ryan) schoot de bal eerst op de lat en toen langs de keeper van Blauw Geel in de goal.

In de eerste helft mocht ik (Ryan) in de dug-out bij de wisselspelers zitten en ik (Espen) mocht dat in de tweede helft. Dat was lachen met de jongens.

In de rust mochten we nog samen met de rest van de E1 penalty’s  nemen op  reservekeeper Emiel. Ik (Espen) had ze alle drie gescoord en ik (Ryan) had er helaas nul.

De wedstrijd eindigde gelukkig nog met een gelijk spel, 1-1.

Wij willen Clemens, (ome) Frank, Osman, de rest van de begeleiding en natuurlijk de voetballers van Dongen 1 bedanken voor de SUPER LEUKE zondagmiddag die wij hebben gehad en natuurlijk voor de mooie foto’s die (ome) Frank gemaakt heeft, deze staan hierbij in het fotoboek.

Bedankt allemaal en wie weet tot een volgende keer bij de E1..

Ryan en Espen