Zeloo nieuwe Sponsor D3
dinsdag 15 februari 2011 - 22:04

Zeloo Finance  nieuwe sponsor  VV Dongen  D-3

Vanaf 1 januari 2011 heeft de D3 van VV Dongen een nieuwe en gedreven sponsor gevonden in Zeloo Finance. Dit in ’s Gravenmoer gevestigde  financieel dienstverleningsbedrijf staat  dagelijks met beide benen in de sportwereld en begeleid onder andere topsporters op financieel en fiscaal gebied. Zij leggen de focus op de eindstreep die iedere sporter ambieert, en nemen de zorg uit handen op het gebied van financiën en fiscaliteiten, nu en na de sportcarrière.

Logisch dat een club als VV Dongen de warme belangstelling heeft van Zeloo Finance en dat daarbij graag het jeugdteam D3 wordt ondersteund met nieuwe  tenues.

Nieuwsgierig wat Zeloo voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Stefan Rosenbrand (0162-387387) of stuur een mail naar mail@zeloo.nl