Nieuwe Coachjassen
maandag 27 februari 2006 - 16:57

JEUGDTRAINERS EN LEIDERS VOETBALVERENIGING DONGEN ONTVANGEN NIEUWE COACHJASSEN

De jeugdcommissie van vv.Dongen mocht Zaterdag 11 februari op het sportcomplex van voetbalvereniging Dongen 95 nieuwe coachjassen in ontvangst nemen van twee nieuwe sponsors, namelijk HEJA projectontwikkeling uit Breda en REGIOHYPOTHEEK uit Dongen.

De voorzitter van de jeugdcommissie Peter Gerrits heette de in grote getale opgekomen jeugdleiders en trainers een welkom.Uiteraard was er ook een woord van dank en welkom aan het adres van beide sponsors van HEJA projectontwikkeling en REGIOHYPOTHEEK, de heren Paul van Heteren en Arthur Lapidaire.

Hier werd symbolisch de eerste coachjas uitgereikt.

Door deze gulle geste van beide sponsors zorgen zij ervoor dat niet alleen de teams eenheid in tenues uitstralen, maar ook de begeleiding van de jeugdteams herkenbaar zijn voor de voetbalvereniging Dongen en naamsbekendheid uitdragen voor de beide nieuwe sponsors in de regio waar ze hun wedstrijden spelen.

HEJA projectontwikkeling richt zich op het ontwikkelen en realiseren van bijzondere projecten met meerwaarde voor hun omgeving om duurzaam en hoog kwaliteitsniveau tot stand te brengen,richt HEJA zich permanent op visie-ontwikkeling. Daarbij gaat het om de ontwikkeling van alomvattende visie op hun projecten, de locaties en hun stedenbouwkundige context. Een visie die uiteraard inpeelt op de wensen van de eindgebruiker.

REGIOHYPOTHEEK uit Dongen richt zich vooral in het verstrekken van hypotheken,beleggen , verzekeringen, pensioenen, studiefinanciering en sparen. REGIOHYPOTHEEKBURO geeft onafhankelijk advies en bemiddeling voor de particuliere en zakelijke markt.

De jeugdcommissie,Leiders en trainers van voetbalvereniging Dongen willen hierbij de beide sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor de gesponsorde coachjassen.

Foto,s bijgevoegd van beide sponsors

Jozef Oomens jeugdcommissie vv.Dongen

E mail oomensjoost@home.nl