Kastelijns Occasions sponsort F8
maandag 21 februari 2011 - 16:34

Kastelijns Occasions heeft tijdens de winterstop de F8 van VV Dongen voorzien van nieuwe trainingspakken.
Het F8 team is een gezellig en leergierig team dat geregeld zijn wedstrijden weet te winnen! De jeugdige spelers van de F8 waren zeer verheugd met de flitsende trainingspakken en Arjan en Anke Kastelijns van Kastelijns Occasions hopen dat dit enthousiaste team nog veel plezier mag beleven aan de trainingspakken. Kastelijns Occasions is een dynamisch en proactief bedrijf, gericht op het in- en verkopen van occasions. Deze occasions zijn voornamelijk aantoonbaar afkomstig van gerenommeerde dealerbedrijven en vinden hun weg naar zowel de Bussines 2 Bussines relatie als de particuliere klant.

Kijk voor meer info op www.kastelijns-occasions.nl.

VV Dongen dankt Kastelijns Occasions voor deze mooie sponsoring.