NLEVEREN PASFOTO voor NIEUWE SPELERSPAS
vrijdag 25 februari 2011 - 12:41

INLEVEREN PASFOTO voor NIEUWE SPELERSPAS

Afgelopen dinsdag en donderdag (22 en 24 februari 2011) konden s avonds in de kantine de pasfotos voor het vernieuwen van de spelerspassen ingeleverd worden. Alle spelers die daarvoor in aanmerking komen hebben daarover persoonlijk een brief ontvangen. Helaas hebben van de totaal benaderde 188 spelers maar 105 aan de oproep gehoor gegeven. Dit is toch wel een lage opkomst, zeker als je straks met een verlopen spelerspas niet meer mag voetballen!
Dit betekent dat nog 88 spelers een pasfoto moeten inleveren. De ontbrekende pasfotos kunnen jullie in het bakje van de ledenadministratieleggen of bij mij thuis in de brievenbus stoppen. Zorg wel dat je naam er duidelijk opgeschreven is, anders kan ik hem niet verwerken.

DOE HET SNEL!

Let op: GEEN pas, Niet spelen!!!!

Bouke Derks
Ledenadministratie vv Dongen