VV Dongen krijgt echte Kids Club!
woensdag 23 maart 2011 - 08:29

Het zal velen van u niet ontgaan zijn dat het eerste elftal van VV Dongen erg succesvol bezig is geweest het afgelopen seizoen. Vele prijzen zijn gewonnen en op dit moment acteert het elftal in de hoofdklasse, en draait mooi mee aan de goede kant van het standen-rijtje.

Dit brengt met zich mee dat de club volop in beweging is, en natuurlijk wil het bestuur hier de leden bij betrekken. Zeker de jeugdleden, want die hebben tenslotte de toekomst!

VV Dongen start met ingang van het volgende seizoen met een echte Kids Club!

Het volgende seizoen, wil zeggen dat dan pas de evenementen van de Kids Club zullen starten, maar de officiële start van de Kids Club is op zondag 10 april a.s.

Kick off Kids Club 10 april a.s.
Op zondag 10 april speelt het eerste elftal thuis tegen Juliana ’31 en deze middag zal de Kids Club officieel gelanceerd worden.

De hele middag zullen er activiteiten zijn, speciaal voor de kinderen. Nadere informatie volgt.

Voor wie is de Kids Club bedoeld?
De Kids Club van VV Dongen is bedoeld vor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. Dus niet alleen voor de jeugdleden van VV Dongen, maar voor alle kinderen, die in deze leeftijdscategorie vallen.

Als lid van de Kids Club ontvang je een pasje waarmee in de toekomst diverse voordelen zijn te behalen bij diverse partners van VV Dongen.

Je maakt kans op de line-up bij Dongen 1, je hebt voorrang bij diverse evenementen die georganiseerd worden, en als welkomstcadeau ontvang je een bijzondere verrassing!

De Kids Club heeft een echt thuishonk op het terrein van VV Dongen: het oude tennispaviljoen is helemaal omgetoverd tot jeugdhonk. In eerste instantie zal deze ruimte gebruikt worden als kleedkamer voor de M- en F-jeugd, maar het zal tevens de uitvalsbasis worden voor de diverse evenementen van de Kids Club.Dus, alle kinderen tot en met 12 jaar kunnen lid worden van de Kids Club van VV Dongen! Het lidmaatschap kost € 12,50 per jaar (voetbalseizoen), en ieder nieuw lid ontvangt een geweldig welkomstkado. Wellicht een idee om het lidmaatschap kado te geven aan je zoon, dochter, kleinkind, neef of nichtje?

Opgeven kan via kidsclub@vvdongen.nl  of anders vul je een inschrijfformulier in, die je kunt vinden in de kantine van VV Dongen.

De Kids Club is een initiatief van VV Dongen, in samenwerking met GOOS! Evenementen Organisatie