FC Suhum meets VV Dongen
maandag 7 maart 2011 - 18:57

FC Suhum meets VV Dongen

Sinds eind vorig jaar is het geel-blauw van VV Dongen vertegenwoordigd in Suhum, een klein stadje in Ghana. Op het veldje tussen de cacaobomen, in de vroege ochtenduren wanneer de A
frikaanse zon nog niet zo heel genadeloos schijnt, spelen de mannen en jongens van FC Suhum voortaan hun wedstrijden in nieuwe outfits. Osei (zie f
oto) nam de twee tassen met tenues voor senioren, junioren en pupillen in ontvangst van Bouke. Hij vertelde namens zijn clubgenoten dat dit gebaar enorm gewaardeerd is: “We zijn erg blij met onze nieuwe tenues. Alle wedstrijden spelen we voortaan in geel-blauw. Het is vooral voor de pupillen een motivatie om extra hun best te doen. En sinds we deze nieuwe tenues hebben, zijn alle wedstijden nog gewonnen!”

VV Dongen, namens FC Suhum hartstikke bedankt!

Danielle Derks